Over JB Financieel Raadgevers

Ik heet Jeroen Bueters. Dat verklaart ook meteen waarom mijn bedrijf JB Financieel Raadgevers heet. Ik ben jurist en financieel adviseur en woon in Druten, het Land van Maas en Waal, dicht bij Nijmegen en Arnhem.

Na mijn rechtenstudie in Nijmegen ben ik gaan werken in verschillende commerciële, adviserende en begeleidende functies in de financiële wereld. Ik ben vanaf 2015 voor mezelf begonnen, omdat ik het graag anders wil doen dan anderen. Ik help graag mensen écht verder. Hier haal ik veel plezier en voldoening uit.

Als iemand inzicht krijgt in zijn financiën en hierdoor overzicht heeft met als resultaat dat hij financiële en emotionele rust ervaart, dan doet mij dat ook heel goed. Want zeg nu zelf: wat is er fijner op financieel gebied dan te weten waar je staat, of het zo goed is of dat je eventueel nog actie moet ondernemen.

Veel gezichten klaren op als ik na een grondige inventarisatie mijn bevindingen voorleg. En die enkeling die er in eerste instantie wat beteuterd vanaf komt, is in tweede instantie ook heel happy met mijn financiële planning. Want het is nooit te laat om te zorgen voor een waterdichte financiële toekomst.

Benieuwd of jij bij die eerste of tweede groep hoort? Maak dan meteen een afspraak. Dan weet je het snel.