Hypotheek advies

Een hypotheek moet bij jou passen

Wil je als starter je eerste woning kopen? Ga je verhuizen naar een andere koopwoning? Wil je je huidige hypotheek oversluiten? Wil je een woning kopen die je gaat verhuren en hier een hypotheek voor afsluiten? Wil je je kinderen helpen bij de aanschaf van hun (eerste) woning? Wil je als senior een consumptieve opname op je hypotheek doen voor wat meer cash flow of een droomaankoop? Ook daarvoor kun je bij JB Financieel Raadgevers terecht.

Samen gaan we op zoek naar een hypotheek en hypotheekverstrekker die bij jou en jouw situatie passen.

Afhankelijk van je precieze wensen gaan we een stukje verder dan het reguliere hypotheekadvies. Wij kunnen je door een financiële planning en/of nalatenschapsplanning een integraal advies geven voor nu en in de toekomst. Ik hou overal rekening mee. Vooral je inkomen en toekomstplannen zijn van belang. Ga je straks bijvoorbeeld minder werken? Of sta je misschien voor je pensioen?

In een uitgebreid gesprek komen alle zaken aan de orde waarmee ik rekening moet houden in mijn advies. Hierin zet ik een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Is alles duidelijk en heb je een keuze gemaakt uit de opties, vraag ik een renteaanbod aan de gewenste geldverstrekker. Als dit akkoord is, staat niets je nieuwe hypotheek meer in de weg.

Zal ik een hypotheek voor jou regelen? Neem dan nu contact met mij op.